Журналіст розповів про останні дні життя Волошина перед самогубством

Журналіст розповів про останні дні життя Волошина перед самогубством
Владислав Волошин
Фото: Уніан

За словами журналіста, ввечері в суботу Волошин різко замкнувся в собі

Журналіст Юрій Бутусов після спілкування дружиною відомого бойового льотчика, в.о. директора Миколаївського міжнародного аеропорта Владислава Волошина, його друзями та товаришами по службі розповів про останні дні перед самогубством Волошина.

«У п'ятницю (16 березян, - ред) Влад зібрав велику нараду в аеропорту, говорив про проведення тендерів, сертифікації смуги…У суботу Влад зі своїм другом Андрієм, теж колишнім військовим, якого сам Влад запросив на роботу в аеропорт в пожежну частину, ходили на базар. Влад купив туфлі, здав в ремонт светр, щоб забрати з ремонту в понеділок», - написав Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

За словами журналіста, ввечері в суботу Волошин різко замкнувся в собі.

«Після повернення з фронту Владу потрібна була допомога психологів, пережите іноді давало про себе знати, там на війні він свій бар'єр страху давно перейшов. Але до психологів він не звертався. Дружину зміна настрою не здивувала, знала, що буває», - додав Бутусов.

Він також запевнив, що Волошин переживав за будь-яку справу, за яку брався, але про які-небудь погрози останнім часом не говорив.

«Вранці в неділю в квартирі, де знаходилися тільки дружина і двоє їхніх маленьких дітей, пролунав постріл. Вони були в сусідній кімнаті, все відбулося на очах. «Швидка» приїхала швидко, лікарі зробили все, що могли», - пояснив журналіст.

Він також вважає, що скріни з листування в телефоні загиблого, де він говорить про «суїцидальні настрої» і тиску з боку голови ОДА - справжні, від 24 лютого, з листування з колишнім першим заступником директора аеропорту Максимом Карпіним.

«Однак дружина і друг конфлікт з з головою ОДА не підтверджують, кажуть, відносини були робочі, і він не говорив про конфлікти. Телефон вилучено поліцією, всі його повідомлення перевіряються, жодна версія зараз не відкинута, буде перевірено всі, включаючи конфлікт через можливі порушення при добудові аеропорту», - пише Бутусов.

«Друзі кажуть, що ніякого відношення до порушень, виявлених аудиторською службою, Влад не мав, він не проводив тендери, оскільки тільки був призначений, і, зрозуміло, підстав для порушення кримінальних справ проти нього не було ніяких. У Влада чисті руки, по-іншому бути не могло», - продовжує журналіст.

Бутусов наголосив, що сім'я потребує допомоги: «з квартири вони з'їхали, потрібні хороші психологи, та й просто дружня підтримка»

Прощання з Владиславом Волошиним відбудеться в середу, у вівторок сім'я прийме рішення щодо часу і місця поховання.

Раніше голова Миколаївської обладміністрації Олексій Савченко прокоментував смерть Волошина.

Водночас в аеропорту Миколаєва заявили, що голова облдержадміністрації тиснув на Волошина.

До слова, відсторонений міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич не пов'язує самогубство керівника аеропорту, відомого бойового льотчика, героя війни на Донбасі Владислава Волошина із інформацією про можливі тендерні оборудки

Як відомо, 18 березня у Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в.о. директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислав Волошин.

Він не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам «швидкої» причини свого вчинку, хоча на момент їх приїзду був живим. Але є переписка з телефону Волошина, де він згадував своє призначення, перевірку в аеропорту і заявляв про намір вчинити самогубство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: