«Суд» у Криму сьогодні розгляне апеляцію на арешт українських моряків

«Суд» у Криму сьогодні розгляне апеляцію на арешт українських моряків
Раніше Курбедінов відвідав у московському СІЗО захопленого в полон українського моряка, командира бронетанкового катера «Нікополь» Богдана Небилицю

«Сьогодні з 10-ї години розглядаються наші апеляційні скарги на арешт українських військовополонених моряків. Мій підзахисний Богдан Небилиця», - написав адвокат

Сьогодні у Криму розглядатимуть апеляційні скарги щодо арешту захоплених Росією українських моряків. Про це у Facebook повідомив адвокат Еміль Курбедінов.

«З колегами знаходимося у Верховному суді Криму. Сьогодні з 10-ї години розглядаються наші апеляційні скарги на арешт українських військовополонених моряків. Мій підзахисний Богдан Небилиця», - написав адвокат.

Раніше Курбедінов відвідав у московському СІЗО захопленого в полон українського моряка, командира бронетанкового катера «Нікополь» Богдана Небилицю.

Як повідомлялося, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада скоїли агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Вони обстріляли і захопили три українських корабля в Керченській протоці, на борту яких були 24 моряки.

26 листопада у зв'язку з агресією Росії Верховна Рада України прийняла закон, яким схвалила указ президента України про введення в 10 областях військового стану строком на 30 днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: