У Полтаві підліток на машині врізався в патрульний Prius

У Полтаві підліток на машині врізався в патрульний Prius

Хлопець без дозволу взяв автомобіль у рідних, а погоню влаштував тому, що захотілось драйву

Увечері 10 жовтня в Полтаві 15-річний підліток влаштував перегони і протаранив автомобіль патрульних.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції в Facebook.

На вулиці Європейської екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Nissan Terrano, водій якого проїхав на заборонний сигнал світлофора.

Вимогу зупинитися він проігнорував.

Увімкнувши спеціальний звуковий сигнал, патрульні почали наближатися до ТЗ порушника, але водій Nissan не мав наміру зупинятися ‒ лише різко натиснув на педаль газу.

Керманич тікав від поліцейських близько 10-ти хвилин та продовжував ігнорувати вимогу патрульних про зупинку. По рації інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. Під час переслідування водій неодноразово порушував правила дорожнього руху та створював аварійну ситуацію на дорозі.

Вже в районі вулиці Сінної авто порушника заблокували. На жаль, це не зупинило водія, він продовжив рух та здійснив наїзд на патрульний автомобіль Toyota Prius. Внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні ушкодження.

Під час спілкування виявилось, що у керманича відсутні документи на право керування, так як йому немає ще й 16-ти років. Інспектори негайно викликали на місце батьків 15-річного юнака.

Як виявилося згодом, хлопець без дозволу взяв автомобіль у рідних, а погоню влаштував тому, що захотілось драйву.

Поліцейські провели виховну бесіду з неповнолітнім та пояснили, що такі дії можуть призвести до трагічних наслідків. На батьків неповнолітнього водія патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: