У США назвали «слабкість Путіна» у питанні війни на Донбасі

У США назвали «слабкість Путіна» у питанні війни на Донбасі

Путін не враховує, що українці ще з часів «помаранчевої революції» навчилися своїм прикладом доводити «брехливість» російської пропаганди, - ексзаступник держсекретаря США

Слабкість Путіна в тому, що він стверджує, що української нації не існує, - дипломат

Стратегія Росії у питанні війни на Донбасі не буде мати ефективності, оскільки не враховує зміни в українському суспільстві. Про це заявив колишній заступник держсекретаря США з питань Європи та Євразії Денієл Фрід, повідомляє «Україна 24».

Дипломат зазначив, що українці ще з часів «помаранчевої революції» навчилися своїм прикладом доводити «брехливість» російської пропаганди.

«Слабкість Путіна в тому, що він стверджує, що української нації не існує, крім як в міфології окремих західноукраїнських націоналістів», - підкреслив Фрід.

На думку дипломата, одним із доказів сили нової української ідентичності стала всенародна підтримка виконавиці Джамали на «Євробаченні» 2016 року. «Артистка тоді виступила з піснею «тисяча дев'ятсот сорок чотири», присвяченій депортації кримських татар, і посіла перше місце», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у 2018 році в Україні прийняли закон, що офіційно закріплює за Росією статус «країни-агресора», а, так звані уряді самопроголошених республік регіону оголосили «окупаційними адміністраціями».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: