У Торецьку відзначили річницю визволення від терористів

У Торецьку відзначили річницю визволення від терористів

Захід завершився урочистим покладанням квітів до пам’ятника захисникам України

Сьогодні, 21 липня, в Торецьку відзначили четверту річницю з Дня визволення міста від проросійських найманців. Біля пам’ятника захисникам України відбувся мітинг та покладання квітів, участь у яких взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, голова Торецької військово-цивільної адміністрації Ярослав Руденко, військові, представники церкви, правоохоронні органи та високопосадовці. Про це інформує прес-служба Донецької облдержадміністрації.

На заході вшанували пам’ять загиблих, нагородили подяками та орденами найкращих військових за сумлінне виконання службових обов’язків, підтримання високого рівня бойової готовності та оборону територіальної цілісності України.

З найщирішими побажаннями до присутніх звернувся заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз. Він передав вітання від в.о. голови Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації Євгена Вілінського.

«Сьогодні хотілося б, у першу чергу, висловити слова подяки від Донецької облдержадміністрації та мешканців нашого регіону тим хлопцям та дівчатам, які не роздумуючи ні секунди прийняли рішення захищати Батьківщину і звільнили Торецьк від російських найманців. Я щиро вітаю вас – мешканців звільненого українського міста. Щиро дякую всім вам – за витримку і силу духу, за справжню любов до своєї землі, за те, як ви, не дивлячись на обставини, допомагали нашим воїнам боронити українську землю», – зазначив Ігор Стокоз.

Він також наголосив на тому, що Торецьк – чудове перспективне місто, яке впевнено розвивається, не дивлячись на те, що нещодавно там ще була війна.

«Радісно бачити, як на площах міста, яке колись було занурено у темряву «руського миру» сьогодні майорять українські прапори, діти гуляють вулицями, а люди не бояться виходити з домівок. Вірю, що об’єднавши зусилля ми повернемо й інші тимчасово окуповані міста Донеччини під контроль української влади! Вічна пам’ять та слава воїнам, які віддали життя за свободу нашої Донеччини. Сили, наснаги та витримки тим, хто і сьогодні боронить наші кордони!», – зауважив заступник голови Донецької облдержадміністрації.

Захід завершився урочистим покладанням квітів до пам’ятника захисникам України та запуском в небо українського прапору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: