У Збройних силах України зафіксували першу смерть від коронавірусу

У Збройних силах України зафіксували першу смерть від коронавірусу
В ЗСУ померла від коронавірусу жінка-військовослужбовець

Жінка, яка померла, служила в одній з військових частин Івано-Франківської області

Сьогодні,  7 квітня, в Збройних Силах України зареєстровано 4 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID19, з них один летальний.

Про це повідомляє пресслужба ЗСУ.

Згідно з повідомленням, в ЗСУ на ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебувають 87 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 18 осіб.

«Померла особа – жінка, працівник Збройних сил України однієї з військових частин з Івано-Франківської області. З 20 березня вона перебувала на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 27 березня її стан погіршився, була госпіталізована до ЦРЛ м. Надвірна. 30 березня переведена до реанімаційного відділення, 6 квітня о 6.00 померла. Діагноз COVID-19 підтверджено ввечері 6 квітня», – йдеться у повідомленні.

У ЗСУ зазначають, що аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими людина спілкується щодня або мешкає разом.

Нагадаємо, станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: