«Укрлендфармінг» підтримує розвиток спорту у регіонах

«Укрлендфармінг» підтримує розвиток спорту у регіонах
«Агрокомпанія Прикарпаття» профінансувала річну діяльність футбольного клубу «Вихор»

«Укрлендфармінг» сплачує членські внески за участь співробітників у марафонах із бігу та за участь у регіональних змаганнях

Підприємства, що входять до групи компаній «Укрлендфармінг», підтримують ініціативи громад, пов’язані із спортом.

Так, ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» профінансувала річну діяльність футбольного клубу «Вихор» села Ямниця Тисменицького району Івано-Франківської області, а також надала спонсорську допомогу футбольній команді ФК Сілець села Сілець Тисменицького району Івано-Франківської області. Загальна сума витрат на підтримку футболу в двох населених пунктах склала біля 70 тисяч гривень.

.jpg_43

«Тисячі мешканців Західної України працюють на підприємства, які входять до нашої групи компаній. Ще кілька тисяч є нашими пайовиками. Всі ми живемо і працюємо на одній землі і однаково користуємось і благами сіл і міст. І ми усвідомлюємо необхідність підтримувати не тільки інфраструктуру населених пунктів, а й підтримувати культурні і спортивні заходи», - розповів директор  ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» Олександр Цявук.

Крім фінансування спортивних клубів, підприємства «Укрлендфармінг» сплачують членські внески за участь співробітників в марафонах із бігу, а також - за участь команд, членами яких є співробітники компанії, в регіональних змаганнях.

«Наша об’єднана територіальна громада - одна із найактивніших в регіоні що стосується футболу і спорту загалом, - ділиться голова Ямницької ОТГ Роман Крутий, - І ми вдячні «Укрлендфармінг» за турботу про мешканців громади, які тепер мають можливість розвивати свою футбольну команду «Вихор».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: