В Україні за минулу добу 27 прикордонників захворіли на Covid-19

В Україні за минулу добу 27 прикордонників захворіли на Covid-19
23 прикордонників наразі продовжують лікування

Станом на 12 травня одужали четверо військовослужбовців, близько 200 перебувають під контролем медиківа

В Україні за минулу добу у результаті тестування прикордонників на Covid-19 зафіксовано 27 позитивних ПЛР-тестів. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Станом на 12 травня з загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, одужало четверо військовослужбовців, 23 особи продовжують лікування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під контролем медиків перебувають близько 200 прикордонників, які контактували з хворими. Переважна більшість контактних осіб знаходяться на самоізоляції, решта – ізольовані в підрозділах чи обсерваторах.

Як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаь, в Україні продовжать карантин після 22 травня.

В Україні станом на 12 травня зафіксовано 375 нових випадків захворювання на Covid-19. Померло від коронавірусу минулої доби 17 людей. При цьому 85 пацієнтів одужало. Загалом за час пандемії на коронавірус захворіло 16023 людини. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 425 людей, з них 23 медпрацівники. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%). Загалом 3 373 пацієнти вже одужали

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: