Відтепер українці зможуть відкривати Реєстр виборців на мобільному телефоні

Відтепер українці зможуть відкривати Реєстр виборців на мобільному телефоні
На сайті розміщено повний перелік закордонних дипломатичних установ, звернувшись до яких можна вирішити питання щодо свого включення до Реєстру, зміни персональних даних

Українці зможуть оперативно дізнаватися про всі зміни у держреєстрі виборців

Сайт Державного реєстру виборців - www.drv.gov.ua - адаптували для мобільних пристроїв. Про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

«Кожен виборець має можливість оперативно звернутися до цього сайту та ознайомитися з порядком тимчасової зміни місця голосування без зміни його виборчої адреси. А також – з механізмом включення до Реєстру, зміни персональних даних, здійснення публічного контролю тощо», - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, в ЦВК зазначили, що на сайті розміщено повний перелік закордонних дипломатичних установ (з адресами та контактними телефонами), звернувшись до яких громадяни України зможуть вирішити питання щодо свого включення до Реєстру, зміни персональних даних.

Окремий розділ сайту призначений для політичних партій. Зокрема, в напрямі оперативного розʼяснення щодо здійснення ними публічного контролю за веденням ДРВ.

«Також всі, хто побажає, матимуть можливість отримати необхідну інформацію про виборчі округи та дільниці, обʼєднані територіальні громади, кількість виборців у розрізі регіонів тощо», - повідомили в ЦВК.

Як повідомлялося, станом на 8 січня Центрвиборчком офіційно зареєстрував п’ять кандидатів на посаду президента України.

Водночас комісія відмовила у реєстрації кандидатом на пост президента України Володимиру Ратушу.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: