97 тис. споживачів газу на Житомирщині оцінили переваги Особистого кабінету на сайті 104.ua

97 тис. споживачів газу на Житомирщині оцінили переваги Особистого кабінету на сайті 104.ua

Кожен клієнт «Житомиргазу» має можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн

Кількість зареєстрованих споживачів газу Житомирщини в Особистому кабінеті на сайті 104.uaскладає 97 тис. користувачів. Це понад 27% від числа клієнтів компанії.

Кожен клієнт АТ «Житомиргаз» має можливість контролювати свій особовий рахунок онлайн. За 10 місяців цього року в Особистому кабінеті зареєструвалося 17 тисяч нових користувачів.

«Зараз Особистим кабінетом користується кожен четвертий споживач природного газу області. Не витрачаючи часу в чергах до кас клієнти компанії сплачують онлайн, передають показання лічильника, а також звіряють платежів за газ минулих періодів», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу  АТ «Житомиргаз» Сергій Пікуль.

Окрім такого інтернет-ресурсу доволі популярними серед споживачів природного газу Житомирщини є й інші дистанційні сервіси. Такі як Viber-бот 7104.ua, за допомогою якого можна передавати показники лічильників та сплачувати онлайн, SMS на номер 7104, який допоможе дізнатися баланс рахунку та передати показання лічильника.

Ще одним «газовим помічником» є мобільний додаток  104 Mobile для Android та 104 Mobile Light для гаджетів на операційній системі IOS. Ці мобільні застосунки можна завантажити з Google play та AppStore. Зручний інтерфейс додатків дозволяє налагоджувати зворотній зв’язок із газорозподільною компанією, а ще й контролювати декілька особових рахунків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: