«АТБ-Маркет» підвищить ціни на товари першої необхідності та продукти харчування

«АТБ-Маркет» підвищить ціни на товари першої необхідності та продукти харчування

Така ситуація пов'язана зі стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торгової мережі АТБ, а й для всіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі

Компанія «АТБ-Маркет» вирішила підвищити ціни на товари першої необхідності та продукти харчування через підняття цін постачальниками.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Компанія «АТБ-Маркет» змушена підняти ціни на продукти харчування і товари першої необхідності. Така ситуація пов'язана зі стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торгової мережі АТБ, а й для всіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі. Зокрема, продукти так званого борщового набору (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128%, цукор на 8%, макаронні вироби на 9,5%, пшенична крупа на 11%, гречка на 51%, борошно - 5%, яйця - 6%», - сказано в ньому.

Повідомляється, що підвищення вартості товарів постачальники пояснюють значним зростанням витрат виробництва, пов'язаних із карантинними заходами.

«Для підтримки стабільної роботи 1 094 магазинів торгової мережі АТБ і формування товарних запасів компанія змушена сьогодні виставляти на прилавки товари фактично за цінами постачальників. Зараз корпорація АТБ докладає всі зусилля, щоб забезпечити стабілізацію зростання цін з боку постачальників на продукти харчування і товари першої необхідності», - підкреслюється в повідомленні.

Зазначається, що наразі всі магазини мережі АТБ забезпечені товарами всіх категорій в необхідному обсязі.

При цьому компанія має достатню кількість товарних залишків на складах і розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту в разі його збільшення.

В умовах поширення коронавірусної інфекції Сovid-19 та оголошеного загальнонаціонального карантину корпорація АТБ здійснює свою діяльність у посиленому режимі в усіх регіонах України.

Раніше компанія «АТБ-Маркет» обмежила кількість товарів, які купує один покупець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: