Ціна на електроенергію для заводів сягнула дна, - Кучеренко

Ціна на електроенергію для заводів сягнула дна, - Кучеренко
Нардеп Олексій Кучеренко прокоментував зниження ціни на електроенергію для промислових споживачів

«Мовою цифр – це дно. Дно на яке впустили не лише ціну, а й усю галузь», – Кучеренко

Ціна на електроенергію для промислових споживачів в квітні знизилась на 9% і сягнула рівня цін 2015 року. Про це написав народний депутат України, перший заступник голови комітету з питань енергетики та ЖКП Олексій Кучеренко на своїй сторінці в Facebook.

«В квітні ціна електроенергії для заводів впала ще на 9%. Це офіційне повідомлення «Оператора ринку». І склала 1,26 грн за кВт год. Це рівень цін, який був в 2015 році. Мовою цифр – це дно. Дно на яке впустили не лише ціну, а й усю галузь», - написав Кучеренко.

Він також наголосив, що інформація ДП «Оператор ринку» спростовують заяви компанії «Інтерпайп» про зростання цін на струм для промисловості.

«В цьому місяці ви читали заяви Інтерпайпу, Лещенка, Войцицької, Геруса та інших про зростання ціни. Ось офіційна відповідь. Про брехню цих маніпуляторів. Проплачену олігархами брехню», - підсумував Кучеренко.

Нагадаємо, прес-центр ДП «Оператор ринку» повідомив, що в квітні ціна на струм для промислових споживачів знизилась на 9% до рівня 1243,87 грн/МВт-год.

Раніше, ексзаступник міністра енергетики та вугільної промисловості України, експерт енергетичних ринків Сергій Чех раніше заявив, що в Україні ціни на електроенергію для промисловості знизились настільки, що часом навіть не покривають собівартість її виробництва, а енергетика знаходиться в кризовій ситуації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: