Фірма «Слуги народу» Негулевського за 20 млн гривень ремонтує дороги зі штатом у 10 осіб і без техніки, - ЗМІ

Фірма «Слуги народу» Негулевського за 20 млн гривень ремонтує дороги зі штатом у 10 осіб і без техніки, - ЗМІ
Ігор Негулевський в парламенті працює «за фахом» - він член комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, очолює підкомітет з питань автомобільного транспорту

У 2018 році «Софія Граніт» виконувала дрібних дорожніх ремонтних робіт трохи більше ніж на мільйон гривень, то у 2020 році Негулевський виявився переможцем тендерів у Миколаївській області вже майже на 20 млн грн

Мажоритарник від «Слуги народу» Ігор Негулевський з моменту обрання народним депутатом майже в двадцять разів наростив обороти своєї компанії «Софія Граніт». Якщо ще у 2018 році «Софія Граніт» виконувала дрібних дорожніх ремонтних робіт трохи більше ніж на мільйон гривень, то у 2020 році Негулевський виявився переможцем тендерів у Миколаївській області вже майже на 20 мільйонів гривень.

Про це пише «Обозреватель», що посилається на розслідування програми Watchdogs Прямого каналу.

«Фірма, що раніше належала цьому депутату і займалася поставками щебеню, різкою та виготовленням декоративного каменю, а іноді - ямковим ремонтом, після його заходу в парламент раптово стала отримувати мільйонні замовлення на ремонти доріг», - пише видання.

screenshot_2_05

Вивчивши тендерну документацію, журналісти Watchdogs з’ясували, що в компанії «Софія Граніт» працює всього 10 чоловік, і у фірми немає навіть власної техніки. Це не завадило такій «великій» компанії виграти 20-мільйонні тендери і вже навіть отримати від Служби автодоріг Миколаївської області 7 з 20 мільйонів гривень, хоча, як пише видання, ще навіть не були підписані акти прийому-передачі робіт.

«Перебувати на таких пільгових умовах Негулевському допомагає його позиція у Верховній Раді», - вважають автори матеріалу.

«До речі, Негулевський і в парламенті працює, що називається «за фахом» - він член комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, очолює підкомітет з питань автомобільного транспорту. Тому стрімкий зліт «Софія Граніт» у сфері дорожнього будівництва не дивує», - пише «Обозреватель».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: