В’їзди і виїзди з Києва не закриті… поки що

В’їзди і виїзди з Києва не закриті… поки що
На блок-постах на в'їздах у Київ чергують правоохоронці
Фото: Нацгвардія

Блок-пости на в’їздах у Київ працюють уже тиждень

Станом на сьогодні, в’їзди і виїзди з Києва не закриті, а контролюються. Про це мер столиці Віталій Кличко сказав під час онлайн-пресконференції.

«Із 17 березня діє обмеження для в’їзду автобусів міжміського та міжобласного сполучення. Всі обмеження, встановлені для міста Києва, синхронізовані з рішеннями Кабінету міністрів. В’їзд до Києва легкового транспорту не обмежено», - наголосив Кличко. 

Він зазначив, що блок-пости на в’їздах у Київ працюють уже тиждень. На них чергує поліція та представники «Муніципальної варти», а термометрію на в’їздах роблять поки вибірково. 

«Хочу підкреслити: якщо буде різкий стрибок вірусу, - будуть ухвалені більш жорсткі обмеження. Інакше ми цю заразу не зупинимо!» - підкреслив мер Києва.

Кличко також закликав журналістів і мешканців столиці ретельно перевіряти всю інформацію та отримувати її з офіційних джерел. Він зазначив, що міська влада в оперативному режимі надає пояснення щодо своїх рішень і дій. 

Раніше повідомлялося, що для контролю ситуації та недопущення поширення коронавірусної інфекції Covid-19 на в’їздах у Київ (на основних дорогах) діють 8 стаціонарних постів, до складу яких входять представники поліції та військовослужбовці Нацгвардії.

Деякі ЗМІ повідомляли, що в’їзди і виїзди з Києва закриті.

Станом на 10:00 30 березня, у Києві підтверджено 102 випадки COVID-19.

Нагадаємо, столична влада узагальнила перелік обмежень, регламентів та рекомендацій на період надзвичайної ситуації в місті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: