Глава Starbucks йде з компанії заради політики

Глава Starbucks йде з компанії заради політики
Говард Шульц йде у політику 

Раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що глава Starbucks готовий взяти участь у президентських перегонах в США у 2020 році

Очільник ради директорів Starbucks Говард Шульц повідомив про рішення покинути свій пост після майже 40 років роботи у компанії. Про це повідомляє сайт корпорації.

«Starbucks Corporation сьогодні оголосила, що Говард Шульц залишає посаду голови ради директорів і члена ради директорів», — йдеться в повідомленні.

64-річний Шульц офіційно залишить свою посаду 26 червня. Його змінить Майрон Ульман, який раніше працював генеральним директором Starbucks.

У розмові з журналістом телеканалу CNBC Шульц розповів про намір продовжити кар’єру в політиці. Однак він поки не став розкривати деталі своїх планів. Як зазначає телеканал, раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що глава Starbucks готовий взяти участь у президентських перегонах у 2020 році. Як вважають деякі ЗМІ, бізнесмен, який підтримував Барака Обаму і Хілларі Клінтон, може мати власні президентські амбіції.

«Я думаю про великому спектрі відкриваються переді мною можливостей — від благодійності до державної служби, але я поки далекий від того, щоб знати, що готує для мене майбутнє», — заявив Шульц.

Шульц почав працювати в Starbucks 1981 році. За майже 40-річну кар’єру в компанії він двічі займав пост генерального директора. У 2017 році він покинув цю посаду, але зберіг за собою пост голови ради директорів. В даний час Starbucks налічує понад 20 тис. торгових точок по всьому світу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: