Металурги чекають від Порошенка продовження експортного мита на лом

Металурги чекають від Порошенка продовження експортного мита на лом
Металобрухт

Металурги подякували Парубію за підтримку Радою законопроекту

До імплементації законопроекту №6382 про продовження підвищеного вивізного мита на металобрухт на два роки залишився один крок - його повинен підписати президент України Петро Порошенко, повідомляє Обозреватель з посиланням на uaprom.info.

Про це йдеться в листі подяки глави Федерації металургів України Сергія Біленького і президента ОП «Укрметалургпром» Олександра Каленкова на ім'я голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Металурги подякували Парубію за підтримку законопроекту.

«Ухвалення цього законопроекту означає не тільки подальший розвиток окремого промислового комплексу, а й усієї країни в цілому. Збереження і збільшення робочих місць, забезпечення додаткових валютних надходжень і надходжень до бюджету, підвищення інвестиційної привабливості, зростання конкурентоспроможності на зовнішніх ринках і подальший розвиток і стабілізація внутрішнього ринку - ось неповний перелік позитивних наслідків цього законодавчого акту», - сказано в листі.

Металурги наголошують, що до імплементації законопроекту залишився один крок - підписання його президентом України. «Ми, металурги, впевнені, що цей крок буде зроблений, оскільки позиція парламентарів з правлячого блоку БПП, які в своїй більшості одностайно підтримали законопроект №6382, свідчить про те, що це рішення відповідає лінії президента і що незабаром законопроект отримає статус закону», - сказано в листі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: