На Львівщині протягом року кількість споживачів газу зросла на 5,3 тис.

На Львівщині протягом року кількість споживачів газу зросла на 5,3 тис.

Найбільше газу споживають клієнти «Львівгаз збуту», котрі використовують його для побутових потреб

За останній рік новими клієнтами ТОВ «Львівгаз збут»  стали ще 5 337 споживачів газу. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Найбільший приріст побутових споживачів газу спостергіається у Львові - на обласний центр приходиться 73% нових клієнтів, а це 3906 домогосподарств. Це зумовлено інтенсивними забудовами та газифікацією новобудов.

Найбільше газу споживають клієнти «Львівгаз збуту», котрі використовують його для побутових потреб. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким, адже вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, забезпечення роботи Контакт-центру, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів тощо.

«Більшість побутових споживачів Львівщини нерегулярно розраховується за послуги газопостачання – в цьому і є основна складність роботи. Станом на 1 червня борг побутових споживачів газу складає більше 2,6 млрд грн. А серед них значна частина пільговики та субсидіанти, за яких держава сплачує в формі клірингових бюджетних розрахунків, а їх неможливо використовувати для фінансування господарських витрат компанії», - зазначила директор ТОВ «Львівгаз збут» Наталія Лавриненко.

Для того, аби такі проблеми вирішувались, компанія «Львівгаз збут» налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою Контакт-центру, також є сервіс Особистий кабінет на сайті 104.ua та платіжні онлайн-сервіси. З останніх нововведень можна відзначити запуск мобільного додатку - 104.mobile.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: