Напередодні старту опалювального сезону ДТЕК інвестував в ремонт ТЕС 1,7 млрд грн

Напередодні старту опалювального сезону ДТЕК інвестував в ремонт ТЕС 1,7 млрд грн
Всього за підсумками 2021 року ДТЕК Енерго планує спрямувати в ремонту кампанію ТЕС понад 2,5 млрд грн

До кінця року ДТЕК планує реалізувати ще 1 плановий ремонт енергоблоків на Бурштинській ТЕС

Для забезпечення надійної та безперебійної роботи теплоелектростанцій, особливо в період опалювального сезону, за 9 місяців цього року «ДТЕК Енерго» спрямував у ремонту кампанію блоків ТЕС, 1,7 млрд грн.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

«На сьогодні енергетики реалізували 23 із 28 запланованих (у т.ч. додаткових) у цьому році ремонтів енергоблоків теплоелектростанцій. Так, виконано 82% від запланованих обсягів ремонтної кампанії. Відповідні роботи були проведені на блоках Криворізької, Придніпровської, Запорізької, Курахівської, Луганської, Бурштинської, Добротвірської та Ладижинської ТЕС», – ідеться в повідомленні.

На стадії реалізації знаходяться 5 ремонтів блоків на Запорізькій, Курахівській, Луганській, Добротвірській та Ладижинській ТЕС. До кінця року планується реалізувати ще 1 плановий ремонт енергоблоків на Бурштинській ТЕС.

«Маневрові потужності ДТЕК Енерго вже неодноразово підтримували українську енергосистему, працюючи на максимумі та згладжуючи пікові періоди споживання електроенергії. Це особливо важливо під час опалювального сезону. Тому попри складну ситуацію на ринку, ми вкладаємо кошти в ремонти обладнання теплоелектростанцій для того, щоб мінімізувати будь-які перебої в роботі та забезпечити стабільну роботу ТЕС, а з ними і всієї енергосистеми», – розповів генеральний директор «ДТЕК Енерго» Ільдар Салєєв.

Всього за підсумками 2021 року ДТЕК Енерго планує спрямувати в ремонту кампанію ТЕС понад 2,5 млрд грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: