У Харківській області аграріям допоможуть провести посівну кампанію - СБУ

У Харківській області аграріям допоможуть провести посівну кампанію - СБУ
Аграрна сфера має гостру потребу в підтримці для проведення посівної - це питання національної безпеки, -  Дудин

Представники нафтотрейдингових компаній погодилися продавати аграріям паливо в розстрочку і за зниженою ціною

У Харківській області представники нафтотрейдингових компаній погодилися встановити більш гнучкі ціни для аграріїв. Про це повідомив керівник пресцентру  управління СБУ Владислав Абдула.

Зазначається, що на зустрічі в управлінні Служби безпеки України аграрії і нафтотрейдери обговорили питання продовольчої безпеки регіону. «Основною метою заходу стало забезпечення додаткової підтримки аграрному сектору, недопущення зриву посівної кампанії і будь-яких проявів рейдерства. У підсумку представники нафтотрейдингових компаній погодилися продавати аграріям паливо в розстрочку і за зниженою ціною», - йдеться у повідомленні.

«Сьогодні, коли держава зіткнулася з поширенням коронавіруса, що призводить до економічної та соціальної кризи, аграрна сфера має гостру потребу в підтримці для проведення посівної. Без перебільшення - це питання національної безпеки, стабільності соціально-економічної ситуації в цілому», - заявив начальник Харківського регіонального управління СБУ Роман Дудин.

Нагадаємо, раніше президент України нагородив працівників агропромислового комплексу, в тому числі чотирьох фермерів з Харківської області. Відповідний документ був опублікований на сайті глави держави. Орденами «За заслуги» III ступеня були відзначені голова фермерського господарства в Борівському районі Микола Кириченко та керівник приватного підприємства «Агропрогрес» Андрій Хвесик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: