У Польщі найвище економічне зростання серед країн ЄС за квартал

У Польщі найвище економічне зростання серед країн ЄС за квартал
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький виступив під час Kонгресу 590

У Польщі пройшла економічна конференція Конгрес 590

Польща має найвищий економічний ріст в Європейському Союзі. За підрахунками Європейської комісії, за останній квартал він становив 5,7%.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький під час Kонгресу 590, який відбувався на Підкарпатті, в Ясьонці неподалік Ряшева заявив, що економічному зростанню країни сприяють, зокрема, дії реалізовані в рамках Конституції для бізнесу.

«Якщо хтось не довіряє, я можу забрати його на екскурсію в зону євро, де цей показник економічного зростання становить 1,7 відсотка. А отже, зразу можна побачити, з якими проблемами в Єврозоні стикаються підприємці та громадяни. Ми звільнили потенціал польської економіки, маємо найшвидше економічне зростання серед країн ЄС у цьому кварталі. Є чому радіти», – наголошував очільник польського уряду.

Виступ прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравєцького був основним пунктом другого й останнього дня Конгресу 590. У четвер гостем Конгресу був президент Польщі Анджей Дуда, який, серед іншого, заявив про створення при Канцелярії президента Ради з питань підприємництва.

Конгрес 590 – це найважливіша польська економічна подія року. Її назва – від перших трьох цифр штрих-коду. Початок 590 означає, що продукт походить із Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: