В Черкасах показали новий позашляховик для Збройних сил

В Черкасах показали новий позашляховик для Збройних сил

Журналістам презентували багатоцільовий позашляховик «Богдан 2351»

Задовго до розробки автомобіля «Богдан 2351» його цивільний прототип, повнопривідний Great Wall Wingle 5 doublecab, проходив тестову експлуатацію в одному зі спеціальних підрозділів ЗСУ. Не отримавши технічних проблем, потім він пройшов в районах проведення АТО понад 60 тисяч км. Про це сказав технічний директор автоскладального заводу №2 компанії «Богдан Моторс» Владислав Іллєнко під час презентації нового багатоцільового позашляховика «Богдан 2351».

«На вимогу військових була істотно допрацьована підвіска автомобіля із застосуванням посилених ресор і амортизаторів. Комплектація автомобіля поповнилася шинами з малюнком спеціальної конфігурації для полегшення пересування по місцевості зі складними ґрунтами. Панель приладів обладнується додатковим вимикачем освітлювальних приладів, що дозволяє працювати в режимі світломаскування. Також забезпечена можливість буксування причепа або іншого транспортного засобу вагою до 1,5 тонни, а якщо він обладнаний додатковими гальмами - то і до 3 тонн», - цитує слова Іллєнка видання autocentre.ua.

Новий багатоцільовий позашляховик «Богдан 2351» презентували журналістам на автоскладальному заводі №2 компанії «Богдан Моторс» в Черкасах.

Це уніфікований багатоцільовий позашляховик, який покликаний замінити морально і технічно застарілий УАЗ на всіх без виключення ділянках армійської служби. Нова машина має більш потужний двигун потужністю 143 к. с., вищу максимальну швидкість і вантажопідйомність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: