Wizz Air оголосила про відкриття бази у Львові

Wizz Air оголосила про відкриття бази у Львові
На базі у Львові лоукостер розмістить один літак 

Авіакомпанія відкриє базу у Львові 1 липня 2020 року

Лоукостер Wizz Air 1 липня 2020 року відкриє свою нову базу в міжнародному аеропорту Львів імені Данила Галицького. Про це повідомила пресслужба авіакомпанії в середу, 29 квітня.

Зазначається, що на базі у Львові лоукостер розмістить один літак Airbus A320. «Це вже друга база авіакомпанії в Україні», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Wizz Air оголосила про відкриття семи нових маршрутів зі Львова та Харкова - в Біллунн (Данія), Таллінн (Естонія), Лісабон (Португалія), Гамбург (Німеччина), Щецин (Польща) і Берлін (Німеччина) з ціною авіаквитка від 15 до 40 євро.

«Ми раді повідомити про розширення нашої української маршрутної мережі, впроваджуючи підвищені заходи безпеки. Сьогодні відзначаємо важливу подію в історії діяльності Wizz Air в Україні і оголошуємо про відкриття бази у Львові та п'яти нових маршрутів зі Львова і двох - з Харкова, які будуть виконуватися з липня. Ця інвестиція підкреслює нашу довгострокову прихильність країні», - заявив головний комерційний директор Wizz Air Джордж Міхалопулос.

Також пресслужба лоукостера нагадала про запровадження додаткових заходів, що забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки пасажирів і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту.

«Під час перельотів для членів екіпажу і пасажирів є обов'язковим носіння масок. Літаки дезінфікують вночі, в салонах ретельно прибирають кілька разів на день. Крім того, під час посадки екіпаж буде роздавати пасажирам дезінфікуючі серветки, а також спостерігати за дотриманням дистанції між сидіннями на тих рейсах, де це дозволяє завантаження», - повідомила пресслужба авіакомпанії.

Як повідомлялося, Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня, квитки – по 25 євро.

До відома, на сьогодні половина авіакомпаній у світі на межі закриття через пандемію.

Нагадуємо, з 17 березня Україна зупинила міжнародне пасажирське сполучення, зокрема, авіарейси, залізничне та пасажирське автобусне сполучення.

     

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: