Автомийник з Дніпропетровщини викрав у Києві автівку задля розваги

Автомийник з Дніпропетровщини викрав у Києві автівку задля розваги
Викрадач автівки покатався містом і залишив машину на стоянці у центрі
Фото: Нацполіція

Молодик викрав автомобіль киянина і разом з товарищами катався містом

На вул. Скляренка в Оболонському районі Києва зловмисник викруткою зламав замок дверей і проник у салон іномарки. Там він знайшов запасні ключі, завів машину та поїхав. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До столичної поліції звернувся чоловік із заявою про зникнення його автомобіля «Форд Скорпіо».

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков, у ході відпрацювання заяви працівники карного розшуку встановили причетність до зникнення іномарки 30-річний уродженець Дніпропетровщини.

«Ми з’ясували, що правопорушник проник у салон автівки та разом з товаришами катався містом, потім залишив транспорт на стоянці у центрі. Тож ми відстежили машину на записах з камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна столиця», - повідомив він.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалося, що він працював на автомийці, де й проживав. Свій вчинок пояснює тим, що взяв автомобіль для розваги.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до п’яти років позбавлення волі. Правопорушнику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. 

Слідчі перевіряють покази основного фігуранта та встановлюють учасників події. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: