«Бориспіль» увійшов до ТОП-40 найбільших аеропортів Європи в умовах карантину

«Бориспіль» увійшов до ТОП-40 найбільших аеропортів Європи в умовах карантину

Наразі «Бориспіль» приймає лише евакуаційні рейси з пасажирами і рейси з вантажами

Падіння трафіка «Борисполя» становить 99%

Аеропорт «Бориспіль» увійшов до ТОП-40 найбільших аеропортів Європи за кількістю обслужених рейсів в умовах карантину. Про це йдеться в опублікованій Євроконтролем статистиці.

«Бориспіль», за даними за 18 квітня, зайняв 38 місце з результатом 17 рейсів. Це на 99% менше, ніж в середньому аеропорт обслуговує за один день.

З 17 березня уряд України заборонив аеропортам країни обслуговувати більшість перельотів. Виняток зроблено для спеціальних евакуаційних рейсів з пасажирами і рейсів тільки з вантажами.

Схоже падіння трафіка Євроконтроль також зафіксував у 19 аеропортів, які потрапили в ТОП-40. Серед них повітряні ворота Відня, Барселони, Стокгольма, Лісабона, Женеви, Будапешта, Варшави та інших великих міст.

Найбільшим аеропортом Європи в умовах карантину став Франкфурт. Він 18 квітня обслужив 210 рейсів, що становить 9% від його звичайного трафіка. На другому місці опинився амстердамський Схіпхол з результатом 160 рейсів (7%). Третій рядок зайняв лондонський Хітроу,що  обслужив 149 рейсів або 6% від свого звичайного обсягу.

До слова, 10 квітня в аеропорт «Бориспіль» прибув літак з гуманітарним вантажем, де є засоби захисту для 10 тисяч медпрацівників.

26 квітня до аеропорту «Бориспіль» прибуде евакуаційний рейс з Маямі, що доставить українських громадян із США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: