Евакуація українців продовжується. МАУ готує рейс до Маямі

Евакуація українців продовжується. МАУ готує рейс до Маямі
Продаж квитків вже відкрито на сайті МАУ

Квитки на рейс з Маямі коштують 27100 грн

Міжнародні авіалінії України 26 квітня виконають прямий рейс з Маямі до київського аеропорту «Бориспіль» для евакуації українських громадян із США.

Політ буде виконаний на далекомагістральному широкофюзеляжному авіалайнері Boeing 767-300ER. Тривалість польоту складе 12 годині 10 хвилин.

mau_miami_kiev

Продаж квитків вже відкрито на сайті авіаперевізника. Система бронювання відображає тарифи лише економ-класу.

Квиток в один бік коштує 27100 грн. У ціну входить харчування, перевезення двох предметів ручної поклажі 7 кг і 5 кг, а також двох місць багажу вагою до 23 кг кожне.

У заяві посольства України в США зазначено, що у вартість також входить 2-тижнева обсервація і харчування.

«При придбанні авіаквитків обов'язковою вимогою є надання згоди на проведення обсервації після повернення в Україну. Посилання на форму про проведення обсервації буде доступна при придбанні авіаквитка», - відзначили в посольстві.

Зазначимо, що у березні у мера Маямі Френсіса Суареза виявили коронавірус. Про це він повідомив в інтервʼю газеті Miami Herald. «Я підтверджую, що у мене виявили коронавірус. Аналізи дали позитивний результат», — заявив Суарез. Мер тоді підкреслив, що почувається добре. Він самоізолювався та проходив лікування вдома.

Напередодні посольство повідомило, що українців готують до евакуації з круїзних лайнерів біля США.

Також нагадаємо, що кількість хворих на коронавірус у США перевищила 700 тисяч. Президент США Дональд Трамп представив план виходу США з карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: