Чиновник райадміністрації на Київщині попався на хабарі

Чиновник райадміністрації на Київщині попався на хабарі
Чиновник вимагав та отримав від представника юридичної особи неправомірну вигоду у розмірі 800 доларів 
Фото: Нацполіція

Посадовець вимагав гроші за вирішення земельного питання

Працівники управління захисту економіки Київщини спільно зі співробітниками Слідчого управління поліції столичної області та під процесуальним керівництвом прокуратури виявили та задокументували злочинну діяльність чиновника Іванківської РДА. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«52-річний чоловік вимагав та отримав від представника юридичної особи неправомірну вигоду у розмірі 800 доларів США за сприяння в укладанні договору оренди двох земельних ділянок загальною площею 8 га», - йдеться в повідомленні.

Правопорушник затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення чиновнику про підозру за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. 

Як повідомлялося, столичними правоохоронцями завершено досудове слідство за фактом отримання заступником директора Державного підприємства «Центральна навчально-тренувальна база по ковзанярському спорту «Льодовий стадіон» неправомірної вигоди у сумі 560 тис. гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: