Експрес до «Борисполя» почне курсувати в кінці листопада

Експрес до «Борисполя» почне курсувати в кінці листопада
До аеропорту курсуватимуть рейкові автобуси
Фото: Євген Кравцов, Facebook

Є ще питання пішохідного переходу від залізничної станції в аеропорту «Бориспіль» до самого терміналу D

Залізничний експрес з Києва до міжнародного аеропорту «Бориспіль» розпочне курсування до кінця листопада поточного року.

Про це журналістам у рамках візиту делегації 12 американських компаній до України сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Повністю функціонування розпочнеться до кінця листопада. Зараз основні роботи вже завершені, є ще питання пішохідного переходу від залізничної станції в аеропорту «Бориспіль» до самого терміналу D», - сказав Омелян.

Він зазначив, що у міністерстві орієнтуються на ціну у 80 гривень за квиток.

«Насправді це найдешевший спосіб дістатися до аеропорту «Бориспіль». Ми віримо, що з часом кількість потягів буде збільшено, і ми будемо орієнтуватись на сам попит», - додав Омелян.

Нагадаємо, із Центрального залізничного вокзалу Києва до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» можна буде дістатися залізничним експресом за 35 хвилин. Повідомлялося, що експрес буде запущено уже в листопаді цього року.

До аеропорту «Бориспіль» курсуватимуть 5 рейкових автобусів.

«Укрзалізниця» закінчила процедуру офіційного затвердження назви залізничної станції, яка будується біля аеропорту «Бориспіль». Нова станція носитиме назву «Бориспіль-аеропорт».

22 жовтня «Укрзалізниця» показала, як виглядатиме експрес, що курсуватиме до «Борисполя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: