Експрес до «Борисполя»: поліція розслідує розкрадання мільйонів

Експрес до «Борисполя»: поліція розслідує розкрадання мільйонів
«Kyiv Boryspil Express» почав курсувати 30 листопада 2018 року

Справа розслідується з 4 грудня 2018 року

Національна поліція розслідує кримінальну справу за фактом привласнення та розтрати понад 20 млн державних гривень під час будівництва залізничного сполучення Київ - Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Згідно матеріалами суду, справа розслідується з 4 грудня 2018 року за фактами привласнення коштів чиновниками одного з державних підприємств за попередньою змовою зі службовими особами приватного підприємства шляхом формального документального оформлення виконання робіт і внесення завідомо неправдивих відомостей в офіційні документи.

Встановлено, що протягом 2018 року ТОВ «Рилейд» неодноразово перемагало в публічних закупівлях філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» по об'єкту будівництва «Організація залізничного пасажирського сполучення Київ - Міжнародний аеропорт «Бориспіль» на загальну суму 20 444 582 гривень.

17 січня Печерський райсуд Києва надав поліції доступ до низки документів для встановлення обставин правопорушення та осіб, причетних до скоєння злочину.

Нагадаємо, продаж квитків на новий «Kyiv Boryspil Express» було відкрито 30 листопада 2018 року, після урочистого запуску сполучення за участю президента Петра Порошенка.

Наразі експрес функціонує в режимі 24/7. Із графіком курсування поїзда можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розміщені на конкорсі над 14-ою колією на вокзалі в Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту «Бориспіль» квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції Дарниця квитки можна придбати в касі № 2. Вартість квитка – 80 грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: