Холдинг мільярдера Косюка визнав: стрілянину на дорозі влаштував співробітник компанії. Але це ще не все...

Холдинг мільярдера Косюка визнав: стрілянину на дорозі влаштував співробітник компанії. Але це ще не все...
Затримання підозрюваного у стрілянині співробітника холдингу «Миронівський хлібопродукт» Віталія Бездітного 
Фото: Антон Геращенко, Facebook

За один день співробітники холдингу стали учасниками двох надзвичайних подій

Холдинг «Миронівський хлібопродукт», що належить мільярдеру Юрію Косюку, повідомив, що співробітник компанії влаштував стрілянину на дорозі у Києві.

Про це йдеться у коментарі холдингу.

У МХП називають це «неприємним інцидентом» і повідомляють: «… У Києві співробітником холдингу було здійснено вчинок, який розцінюється поліцією, як хуліганство з використанням зброї - постріл у вікно автомобіля. Подія викликала широкий резонанс у засобах масової інформації».

Але це ще не всі надзвичайні події за участі співробітників холдингу.

«Так, 11 квітня співробітником одного з підприємств холдингу, який перебував за кермом, було здійснено зіткнення з велосипедистом. Інцидент стався у Тернопільській області неподалік с.Турівка. Велосипедист наразі у лікарні, загрози його життю немає», - інформують у холдингу Косюка. 

«МХП наголошує, що всі громадяни України є рівними перед законом. Дякуємо правоохоронним органам за оперативну та професійну роботу. Підприємства холдингу відкриті до співпраці та нададуть всю необхідну інформацію», - додали у холдингу.

Нагадаємо, 11 квітня в Києві на Броварському проспекті з Range Rover були здійснені постріли по автомобілю BMW. Водій Range Rover одразу ж втік із місця події. Завдяки відеокамерам спостереження автомобіль виявили вже на правому березі столиці, в Печерському районі. Поліція розпочала погоню. Правоохоронцям вдалося затиснути та зупинити авто на мосту Патона. Водія затримали.

Згодом заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що водієм, який влаштував стрілянину, є консультант по безпеці в холдингу «Миронівський хлібопродукт» Віталій Бездітний. 39-річний Бездітний раніше працював у міліції. Був звільнений в 2006 році.

Прокуратура та поліція вимагала від суду обрання Бездітному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Але 13 квітня суд обрав Бездітному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Геращенко повідомив, що прокуратура буде подавати апеляцію на таке рішення суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: