Охоронець мільярдера Косюка? Стало відомо, хто обстріляв автомобіль у Києві

Охоронець мільярдера Косюка? Стало відомо, хто обстріляв автомобіль у Києві
Затримання підозрюваного у стрілянині консультанта по безпеці в холдингу «Миронівський хлібопродукт» Віталія Бездітного
Фото: Антон Геращенко, Facebook

Правоохоронці оголосили стрілку підозру

Стрілянину на Броварському проспекті в Києві з Range Rover по автомобілю BMW влаштував консультант по безпеці в холдингу «Миронівський хлібопродукт» Віталій Бездітний.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

39-річний Бездітний раніше працював у міліції. Був звільнений в 2006 році.

«11.04.2020 року приблизно о 19 год. 48 хв. Бездітний Віталій Володимирович, рухаючись на власному транспортному засобі марки «Рендж Ровер» по Набережному шосе в місті Києві, побачив як, на його думку, водій транспортного засобу марки «БМВ» під керуванням громадянина Б. при зміні смуг рядності вправо, здійснюючи поворот на міст Метро в м. Києві, не надав йому перевагу в русі прямо, після чого Бездітний на з’їзді з мосту Метро в напрямку пр-ту Броварського в м. Києві наздогнав автомобіль марки «БМВ» д.н.з. АА0666 ХЕ під керуванням Б., із заздалегідь заготовленого невстановленого предмету, бажаючи настання наслідків у вигляді нанесення тілесних ушкоджень Б., пошкодив праве скло передніх дверей транспортного засобу марки БМВ. Сам громадянин Б. не постраждав - куля пройшла мимо», - розповів Геращенко.

Патрульна поліція наздогнала Range Rover о 21:00 і затримала водія за підозрою у вчиненні злочину.

«Під час проведення обшуку автомобіля марки «Рендж Ровер» працівниками поліції вилучено: предмет схожий на пістолет, 13 предметів схожих на набої, 1 предмет схожий на набій 9мм, розкладний металевий предмет схожий на телескопічну палицю (дубинку), предмет схожий на ніж, предмет схожий на гвинтівку№16-Р6307», - додав Геращенко.

Бездітному повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України.

Дніпровський районний суд обирає затриманому запобіжний захід.

Прокуратура та поліція вимагає від суду обрання Бездітному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави!

Холдинг «Миронівський хлібопродукт» володіє, зокрема, брендом «Наша Ряба». Компанія належить мільярдеру Юрію Косюку.

Станом на 17:30 13 квітня, холдинг «Миронівський хлібопродукт» не прокоментував скандал.

Нагадаємо, 11 квітня в Києві на Броварському проспекті з Range Rover були здійснені постріли по автомобілю BMW. Водій Range Rover одразу ж втік із місця події. Завдяки відеокамерам спостереження автомобіль виявили вже на правому березі столиці, в Печерському районі. Поліція розпочала погоню. Правоохоронцям вдалося затиснути та зупинити авто на мосту Патона. Водія затримали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: