Киянам пояснили, як замовити повірку лічильників води та опалення

Киянам пояснили, як замовити повірку лічильників води та опалення

Повірку лічильників можна замовити онлайн

Усі прилади обліку раз на чотири роки або з періодичністю, що вказана у паспорті приладу, обов’язково мають бути вчасно повірені. Про це нагадує киянам КК «Центр комунального сервісу». Такі вимоги визначені в Законі України «Про метрологію та метрологічну діяльність».

Щоб замовити повірку лічильників води та опалення, достатньо залишити заявку за посиланням: https://cks.com.ua/services/request.

Замовляючи повірку через сайт ЦКС, потрібно вказати контактні дані, кількість лічильників та обрати вид послуги: повірка з демонтажем або без демонтажу.

Також можна обрати опцію, щоб інформація за результатами повірки була внесена у програмний комплекс виконавців послуг, а свідоцтва про проходження повірки – доставлені у поштову скриньку за обраною адресою (послуга «клієнт-сервіс») або після проходження повірки самостійно надіслати фото чи скан-копії свідоцтв про придатність приладів обліку, актів виконаних робіт при проведенні повірки та фото лічильників на поточну дату:

До слова, через несприятливу епідеміологічну ситуацію у Києві з 12 жовтня всі центри обслуговування споживачів ПрАТ «АК «Київводоканал» припинили особистий прийом абонентів і перейшли на дистанційне обслуговування споживачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: