Киянка збиралась накласти на себе руки та ледь не підірвала багатоповерхівку

Киянка збиралась накласти на себе руки та ледь не підірвала багатоповерхівку
Колишня вчителька перерізала газовий шланг у квартирі 

Жінку відвезли в психіатричну клініку

У Києві колишня вчителька молодших класів, намагаючись вчинити суїцид, ледь не підірвала багатоповерховий житловий будинок.

Про це в п'ятницю, 11 січня, повідомила її сусідка Світлана Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що інцидент стався напередодні на вулиці Саратовській на Нивках. За викликом прибули газова служба, поліція і швидка.

Серед ночі Світлана відчула запах газу. Вона розбудила чоловіка і вони почали шукати джерело витоку. В результаті дізналися, що газ йшов із сусідньої квартири, де проживає колишня вчителька молодших класів, 56-річна Ірина.

Як виявилося, Ірина перерізала газовий шланг і чекала, поки приміщення наповниться газом. Каже, що хотіла покінчити життя самогубством. При цьому, за словами мешканців, вона сиділа, готова до виходу: в курточці, лижних штанях, черевиках і з паспортом у кишені. Жінку забрали медики в психіатричну лікарню.

«Суворий чоловік зі служби газу з тремтінням в голосі сказав, що нам всім тут залишалося 5-10 хвилин, ну або хтось включив би світло, або закурив», - каже Світлана.

У поліції проти дивної сусідки відкрили кримінальне провадження за статтею 195 «Загроза знищення майна» Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: