Кличко пообіцяв, що підвищення вартості проїзду не зачепить соціально незахищених киян

Кличко пообіцяв, що підвищення вартості проїзду не зачепить соціально незахищених киян

«Ми зробимо все можливе, щоб підвищення вартості проїзду менше зачепило соціально незахищені категорії громадян»

Столична влада зробить усе можливе, щоб підвищення вартості проїзду в міському комунальному транспорті якомога менше зачепило соціально незахищені категорії громадян. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Newsone».

«Ми робимо все можливе, щоб навантаження на людей було якомога меншим, розуміючи економічну ситуацію», – сказав мер Києва.

Водночас Віталій Кличко додав, що його завдання як мера столиці – зробити все, щоб комунальні підприємства Києва працювали ефективно і не зупинили своєї роботи. Він нагадав, що вартість проїзду в столичному комунальному наземному транспорті і метро збільшиться з 15 липня тільки на 1 гривню.

«Але ці кошти не дотягують навіть до собівартості проїзду. Тому, щоб не класти увесь тягар від підвищення цін на проїзд на киян, частину витрат бере на себе місто», – сказав столичний голова.

Віталій Кличко додав, що кошти від підвищення вартості проїзду підуть на виплату заробітної плати та інші першочергові витрати, а також на забезпечення безперебійної діяльності підприємства «Київпастранс».

Віталій Кличко також нагадав, що столична влада за останніх кілька років значно оновила парк громадського транспорту – закуплено нові тролейбуси, автобуси, трамваї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: