Користувачі інтернету обурені пробками в центрі столиці через «Міхомайдан»

Користувачі інтернету обурені пробками в центрі столиці через «Міхомайдан»

Протести в центрі Києва тривають вже три тижні

Наметове містечко біля будівлі Верховної Ради в Києві - це не справжній протест, а лише інструмент для піару окремих політиків, який доставляє масу незручностей пересічним мешканцям міста, які скоро будуть готові знести його самостійно, якщо поліція не вживе заходів. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook політичний експерт Олексій Краснопьоров. 

«Ось уже кілька тижнів поспіль наметове містечко біля Ради перманентно блокує трафік в центрі столиці. Якщо ці
революціонери хочуть донести щось до влади, поясніть мені, навіщо створювати транспортний колапс, встановлюючи намети на проїжджій частині ?! Адже це ніяк не впливає на владу і депутатів, не стимулює їх зробити життя людей краще. Навпаки, це створює незручності звичайним людям - жителям Києва, які вже кілька тижнів не можуть нормально добиратися з роботи і на роботу», - заявив Краснопьоров. Експерт висловив упевненість в тому, що те, що відбувається - зовсім не ініціатива народу і не має нічого спільного зі справжнім протестом.

«Всі ці події - виключно для піару деяких політиків (і ми все, в общем-то, знаємо, яких), що паразитують на емоціях українців. І тут виникає питання: чому цей піар відбувається за рахунок мене і ще як мінімум двух мільйонів людей?! Вони задовольняють особисті інтереси, абсолютно не зважаючи на нас. Я вже мовчу про те, що ці революціонери систематично нападають на людей в парку: грабують і гвалтують. Потрібна нам така революція?», - обурився політолог. За його словами, кияни вже активно і масово висловлюють своє невдоволення щодо того, що відбувається в центрі міста, а значить довго терпіти цього не стануть.

«Все частіше чую невдоволення простих людей, і з кожним днем все більше переконуюся в тому, що скоро терпіння у народу увірветься. І якщо поліції слабо, то кияни самі знесуть цей притон в центрі міста», - додав Олексій Краснопьоров.

Нагадаємо, наметове містечко на проїжджій частині вулиці Грушевського в Києві в районі Верховної Ради розбитий з середини жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: