Куди зникла партія «Укроп»? Мер Дніпра прокоментував долю політичного проєкту Коломойського

Куди зникла партія «Укроп»? Мер Дніпра прокоментував долю політичного проєкту Коломойського
Борис Філатов створював "Укроп", проте згодом залишив партію

Філатов: Зараз партію «Укроп» навіть в мікроскоп не побачиш

Дніпропетровська обласна та Дніпровська міська організації партії «Укроп» існують окремо від своєї політичної сили. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив міський голова Дніпра Борис Філатов.

«Коли ми займались партією, вона за всього пресингу Петра Олексійовича (Порошенка – «Главком») брала 8% по країні. А зараз її навіть в мікроскоп не побачиш. Ігор Валерійович (Коломойський – «Главком») зі своєю компанією – Палицею та іншими – вирішили зайнятися партією. От і результат. Ну, молодці!», - сказав він.

На уточнююче запитання, чи Дніпровська організація «Укропу» існує тепер окремо від самої партії, Філатов відповів: «Абсолютно».

Міський голова нагадав, що головою місцевої обласної організації «Укропу» є Геннадій Корбан, і він «як політичний лідер місцевого осередку» партії командує найбільшою фракцією в міськраді Дніпра.

«Він зустрічається з депутатами не тому, що є «князем темряви», а тому, що фактично керує фракцією в міськраді. Секретар міськради та керівник міського «Укропу» Олександр Санжара – його прямий підлеглий. А Корбан – це фактично я», - наголосив мер.

Нагадаємо, що восени 2015 року Борис Філатов був висунутий партією «Укроп» на посаду міського голови Дніпра та переміг у другому турі, набравши 52,31 % голосів. У грудні 2018 року він вийшов із лав партії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: