Міста України об’єднуються для боротьби з коронавірусом

Міста України об’єднуються для боротьби з коронавірусом
Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко 

Створюється платформа для обміну досвідом

На базі Асоціації міст України буде створено платформу для оперативної співпраці українських міст і містечок у боротьбі з коронавірусом.

Про це мер Києва, голова Асоціації міст України, Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Хочу зазначити, що на базі Асоціації міст України ми створюємо платформу для оперативного обміну досвідом і кращими практиками, що відпрацьовують сьогодні міста в ситуації пандемії. Бо сьогодні основне навантаження в боротьбі з розповсюдженням вірусу - саме на лідерах громад - на мерах українських міст і містечок. Ми всі спілкуємося, допомагаємо один одному. Асоціація міст готує рекомендаційні матеріали і оперативно надасть їх усім мерам. Як діяти в окремих ситуаціях, які обмежувальні заходи ефективно запроваджувати, як комунікувати з громадою для подолання пандемії», - розповів Кличко. 

Також він зазначив, що Асоціація готує свої зауваження і пропозиції до проєктів законів та підзаконних актів, що ухвалює в цій ситуації центральна влада. 

До слова, Київська державна обласна адміністрація ініціює створення антикризового центру допомоги Київщині. 

Як повідомлялося, станом на ранок 25 березня, у Київській області 22 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7 випадків зафіксовано протягом останньої доби.

Кількість киян, що захворіли на коронавірус COVID-19, зросла до 31 особи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: