За добу на Київщині сім нових випадків COVID-19

За добу на Київщині сім нових випадків COVID-19

У Київській області 22 випадки захворювання на коронавірус

Станом на 10:00 25 березня, у Київській області 22 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7 випадків зафіксовано протягом останньої доби.

Такі дані Центру громадського здоров’я оприлюднило Міністерство охорони здоров’я України.

У Києві 31 випадок зараження коронавірусом. За даними Центру громадського здоров’я, з них 2 виявлено протягом останньої доби.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. С

Станом на ранок 25 березня 2020 року до Центру надійшло 185 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 941 повідомлення про підозру на COVID-19.

Як повідомлялося, 24 березня в Київській області підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом - захворіла вагітна жінка в Ірпені. 20 березня жінці зробили експрес-тест в 4-й амбулаторії Ірпеня, він виявився негативним. Результат мазка на ПЛР-аналіз, який надійшов у вівторок, підтвердив інфікування коронавірусом., Остаточний діагноз встановлять після повторного ПЛР-аналізу.

Також у Броварах у 21-річної жінки лабораторно підтвердили наявність COVID-19.

24 березня кількість киян, що захворіли на коронавірус COVID-19, зросла до 31 особи. Мер Києва Віталій Кличко у вівторок увечері повідомив про 3 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Усього в Україні зафіксовано 113 випадків зараження хворобою, що викликається новим коронавірусом.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: