На Київщині безхатченко зарізав свого товариша

На Київщині безхатченко зарізав свого товариша
Чоловіки мешкали у закинутому будинку у селі Залишани
Фото: Нацполіція

Під час розпивання алкоголю чоловіки посварилися, і один із них схопився за ножа

У селі Залишани Поліського району місцевий житель виявив у закинутому будинку бездиханного чоловіка з колото-різаними ранами ноги. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Тіло 62-річного чоловіка було направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Експертизою встановлено, що смерть наступила від різкої крововтрати. На місці події працівники Іванківського відділення поліції вилучили речовий доказ – кухонний ніж.

Працівники поліції з’ясували, що чоловік за життя зловживав алкогольними напоями. Небайдужі жителі села розповіли, що останнім часом він проживав у закинутому будинку з одним молодим чоловіком, який теж був «ласий до чарки». Саме ця людина потрапила у поле зору правоохоронців.

Під час проведення невідкладних оперативних заходів поліцейські встановили місцезнаходження та затримали підозрювану особу. Ним виявився 35-річний безхатченко, який встиг втекти і заховатись від правосуддя у сусіднє село.

Зловмисник зізнався у скоєному і надав покази, пояснюючи, що під час спільного розпивання алкоголю вони посварились. Під час сварки він схопив ніж і кілька разів вдарив ним по нозі старшого приятеля.  

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2  ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголення підозри чолов’язі та обрання йому міри запобіжного заходу.

Як повідомлялося, 23 січня на вулиці Ломоносова, 53 в Києві хлопця азіатської зовнішності три рази вдарили ножем

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: