На Київщині наркодилер продавав товар за криптовалюту

На Київщині наркодилер продавав товар за криптовалюту

Поліція затримала наркодилера з товаром на 250 тисяч гривень

37-річний житель м. Біла Церква методом «закладок» продавав наркозалежним жителям області сильнодіючі психотропні речовини – амфетамін та екстазі, а також наркотичний засіб – канабіс. Клієнти розраховувалися з ним за товар перераховуючи гроші на банківські картки та криптовалютою – біткоїнами. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Наркозбувача викрили та затримали працівники Білоцерківського відділу поліції. У його автомобілі виявили та вилучили згортки з наркотиками. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка також вилучили велику партію заборонених речовин.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Поліцейські встановлюють канал надходження наркотичних та психотропних засобів до затриманого.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПКУ. До обрання міри запобіжного заходу він знаходитиметься в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадаємо, днями поліція затримала у Вишгороді наркодилера36-річний раніше судимий чоловік збував на території Вишгородського району Київщини особливо небезпечний наркотичний засіб «метадон» та сильнодіючий медичний препарат «димедрол».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: