На Київщині податківці вилучили ювелірних виробів на 60 млн грн

На Київщині податківці вилучили ювелірних виробів на 60 млн грн
Податківці вилучили понад 27 тис. ювелірних виробів
Фото ілюстративне

Вилучено понад 27 тис. ювелірних виробів загальною вагою близько 120 кг, ввезені в Україну поза митним контролем

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Київській області у спеціалізованих магазинах, розташованих на території Києва та області, виявлено ювелірні вироби, ввезені до України поза митним контролем. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС Київщини.

Наразі здійснюється досудове розслідування кримінального провадження щодо порушення фізичною особою – громадянином України, податкового та митного законодавства, що полягало у переміщенні із Турецької Республіки поза митним контролем Київської митниці ДФС ювелірних виробів із золота, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

В ході розслідування кримінального провадження встановлено, що дана фізична особа реалізує завезені поза митним контролем ювелірні вироби в спеціалізованих магазинах, розташованих на території м. Києва та Київської області, які попередньо підлягали переробці в цеху.

«У рамках кримінального провадження, на підставі відповідних судових рішень за адресами спеціалізованих магазинів та офісного приміщення проведено обшуки, в ході яких виявлено та вилучено понад 27 тис. ювелірних виробів, загальною вагою близько 120 кг, орієнтовною вартістю 60 млн грн, походження яких документально не підтверджується, що свідчить про налагоджену систему з незаконного переміщення на територію України ювелірних виробів», - повідомили у ДФС.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: