На Київщині у сніговому полоні опинилися шкільний автобус, «швидка» і 18 автівок (фото, відео)

На Київщині у сніговому полоні опинилися шкільний автобус, «швидка» і 18 автівок (фото, відео)
У сніговому переметі застряг шкільний автобус з 30 учнями
Фото: ДСНС

Рятувальники Київщини надають допомогу громадянам, які потрапили у снігові замети

У зв’язку з погіршенням погодних умов рятувальники Київської області залучаються до проведення аварійних робіт по буксируванню автомобілів на автошляхах Київщини. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

Так, до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 5-му кілометрі автодороги Згурівка-Середівка стався затор, в якому застрягли 10 легкових автомобілів та два рейсові автобуси. Після проведення аварійно-рятувальних робіт рух на даній ділянці дороги було повністю відновлено, всі автомобілі відбуксовані.

Крім того, до оперативно-диспетчерської служби Таращанського району надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині між селами В.Кут та В.Березянка в сніговому заметі застрягли 8 автомобілів. На місце події виїхав черговий караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тараща. По прибуттю до місця події було встановлено, що транспортні засоби потрапили в снігову пастку.

26 грудня о 03:58 до оперативно-диспетчерської служби Кагарлицького району надійшло повідомлення про те, що у селі Гребені на вулиці Леніна у зв`язку з погодними умовами застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів дістались до місця події та допомогли автомобілю вибратися зі снігової пастки.

Вже о 07:35 до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 10-му кілометрі автодороги Згурівка-Майське у зв’язку з погодними умовами в сніговому переметі застряг шкільний автобус з учнями в кількості 30 чоловік. На місце події було направлено черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Згурівка. Автобус з учнями було витягнуто з перемету, після чого автобус попрямував до школи.

Як повідомлялося, на Полтавщині зранку утворився 20-кілометровий затор через снігопад.
Напередодні на Полтавщині через снігопад закрили дороги і школи.
Також повідомлялося, що Кіровоградська область лишається в сніговому полоні.
Зранку рух транспорту було обмежено у чотирьох областях.
На 26 грудня на Дніпропетровщині оголошено штормове попередження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: