На Київщині вітчим жорстоко побив семирічного хлопчика

На Київщині вітчим жорстоко побив семирічного хлопчика
Чоловік побив хлопчика через пустощі та неприбрані речі
Фото ілюстративне

Замість звернення до медиків, матір відправила побиту дитину до школи

У Броварах Київської області чоловік жорстоко побив малолітнього пасинка. Про факт жорстокого поводження з дитиною до поліції повідомила адміністрація школи, у якій навчається першокласник. На місце прибули наряди реагування патрульної поліції, працівники ювенальної превенції та слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Встановлено, що напередодні ввечері вітчим жорстоко побив свого 7-річного пасинка через пустощі та неприбрані речі. Замість звернення до медиків, матір відправила дитину до школи.

Поліція затримала 36-річного кривдника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме у ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відносно 26-річної матері ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Хлопчик перебуватиме у лікарні, допоки триває вирішення питання щодо подальшого влаштування дитини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: