На охорону порядку в урядовому кварталі поліція кинула понад 800 бійців

На охорону порядку в урядовому кварталі поліція кинула понад 800 бійців
Урядовий квартал взято під посилену охорону

Біля Верховної Ради відбувається акція протесту власників автомобілів на єврономерах

Понад 800 правоохоронців забезпечують правопорядок під час акцій в урядовому кварталі в Києві. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Службу у посиленому варіанті несуть працівники столичної поліції, патрульні поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України.

«Згідно із поданими заявками, сьогодні у столиці заплановано ряд заходів, зокрема й акція власників автомобілів на іноземній реєстрації. Зважаючи на те, що в урядовому кварталі через проведення заходів ускладнений рух транспорту, просимо водіїв врахувати цю інформацію та обрати інші маршрути слідування», - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці закликають організаторів і учасників заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не конфліктувати і не влаштовувати провокацій.

Нагадаємо, у вівторок вранці «євробляхери» розпочали акцію протесту біля Верховної Ради, у зв’язку з чим рух транспорту в урядовому кварталі ускладнено.

Як повідомляв «Главком», у зв’язку мітингом «євробляхерів» вулицю Грушевського перекрито для транспорту. Поліція закрила ділянку вул. Грушевського від вул. Шовковичної до Будинку офіцерів.

Як заявила громадська організація «АвтоЄвроСила», «акції громадянської непокори будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості, зокрема – про скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу».

Читайте також матеріал: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: