На Позняках чоловік погрожував сусідам гранатою

На Позняках чоловік погрожував сусідам гранатою
Правоохоронці виявили у правопорушника металевий корпус гранати РГД-5
Фото: Нацполіція

Небезпечний предмет разом із десятком патронів правопорушник зберігав у тумбочці на кухні орендованої квартири

До Дарницького управління поліції зателефонували мешканці будинку на вулиці Драгоманова з повідомленням про те, що сусід хизується та погрожує гранатою. На адресу негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За словами начальника Дарницького управління поліції Сергія Чернишева, правоохоронці поспілкувалися з чоловіком, на якого вказали очевидці, та оглянули його помешкання.

«У тумбочці на кухні ми виявили металевий корпус гранати РГД-5 та десять патронів калібру 5,45 міліметрів. Зі слів мешканця квартири, яку він винаймав, небезпечні предмети він знайшов та зберігав для власної безпеки. Виявлене направили на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення щодо обрання чоловіку міри запобіжного заходу», - розповів правоохоронець.

Правопорушник – уродженець Донецької області, 1995 року народження. Останнім часом мешкав у столиці, але офіційно ніде не працював.

«Зараз розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. З’ясовуються обставини походження та мета зберігання небезпечних предметів. Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі», - зазначив Чернишев. 

Як повідомлялося, 20 січня у Києві у дворі будинку за адресою Тампере, 13 чоловік бив свою дружину. Після того, як перехожі спробували їх розборонити, він дістав пістолет і кілька разів вистрілив у них.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: