На Річковому вокзалі відкриється «Гастро причал» з Колесом огляду

На Річковому вокзалі відкриється «Гастро причал» з Колесом огляду

З 28 квітня відкривається щорічний фестиваль вуличної їжі «Гастро причал»

З приходом весни і тепла в Києві відкриваються нові цікаві локації на березі Дніпра. Найпопулярнішим місцем відпочинку киян та гостей столиці була і залишається Набережна Київського річкового вокзалу.

З 28 квітня тут відкривається щорічний фестиваль вуличної їжі «Гастро причал». Новий літній сезон порадує киян і гостей міста численними зонами відпочинку і розваг, вуличними стравами різних країн світу, а також хорошою музикою і драйвом.

«Гастро причал» - це майстер класи від шеф-кухарів, DJ-сети і танцювальні вечірки, сферичний кінотеатр, парк атракціонів з Колесом огляду, велосипеди, ролики і багато іншого.

Співорганізаторами заходу виступила українська компанія Grand event. За словами її керівника Дениса Погорілка, кожен гість фестивалю зможе знайти тут для себе щось корисне і цікаве: «Тут буде їжа на будь-який смак, гастрономічні новинки різних європейських міст, маса розваг для дітей і дорослих. Ми хочемо створити тут комфортні умови для відпочинку як молоді, так і сімей з дітьми. І, звичайно, ми хочемо змінити ставлення людей до вуличної їжі, до гастрономічної та музичної культури міста».

За словами організаторів, фестиваль стартує 28 квітня і триватиме до кінця вересня.

Де: Київський Річковий вокзал

Адреса: Поштова площа, 3

Вхід вільний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: