На Шулявському шляхопроводі розпочалися ремонтні роботи

На Шулявському шляхопроводі розпочалися ремонтні роботи
Шулявський міст знаходиться в аварійному стані

Аварійний ремонт асфальтобетонного покриття триватиме кілька днів

Генеральний підрядник реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах Києва ТОВ «Північно-Український будівельний альянс» розпочав роботи з аварійного ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини Шулявського шляхопроводу. Ремонтні роботи триватимуть упродовж 2-3 днів. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Водіїв просять із розумінням поставитися до незручностей та звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути імовірних ускладнень руху та аварійних ситуацій.

Наступним етапом буде ремонт проїжджої частини об’їзних доріг – вулиць Петра Нестерова, Антона Цедіка, Гарматної та Виборзької.

Як повідомлялося, проект реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві передбачає будівництво розв'язки у формі неповного листка конюшини - моста з трьома з'їздами.

Для проведення ремонту Шулявський міст планують закрити навесні нинішнього року. Спочатку збиралися це зробити в листопаді 2018-го, але не змогли через брак фінансування. Потім повідомлялося, що столична влада планує розпочати роботи з демонтажу основних конструкцій Шулявського шляхопроводу з січня 2019 року.

Однак головна проблема проекту не гроші. Щоб побудувати заплановану розв'язку, потрібно знести цех №5 заводу «Більшовик».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: