Обійшли заборону: у Києві працює перукарня на колесах (фото)

Обійшли заборону: у Києві працює перукарня на колесах (фото)
Автомобіль мережі перекурань Barber Sam працює у Києві
Фото: Київ оперативний

Стрижка у перукарні на колесах коштує недешево

В умовах карантину, коли заборонена, зокрема, робота салонів краси, по всьому Києву їздить перукарня на колесах, в якій обслуговують клієнтів.

Так, автомобіль холдингу Barber Sam було помічено 23 квітня на Дніпровській набережній, а також на вулиці Червонопільській у Подільському районі Києва.

Як повідомляє «Київ оперативний», стрижка у перукарні на колесах коштує недешево – близько 1500 грн.

Кияни зазначають, що автомобіль цієї мережі перукарень працював у Києві задовго до карантину.

Як повідомлялося, уряд з 12 березня запровадив в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Спочатку карантин було запроваджено до 3 квітня, а потім продовжено до 24 квітня. З 28 березня Україна повністю закрила кордон для регулярного сполучення, в тому числі і авіасполучення.

22 квітня Кабінет міністрів прийняв рішення про продовження карантину в Україні до 11 травня.

Уряд планує пом'якшити карантинні заходи з 11 травня 2020 року. Якщо все буде добре, то з 11 травня можна буде говорити про відкриття парків і скверів, закладів торгівлі непродовольчими товарами, частини об'єктів побутових послуг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: