Окупанти знову обстріляли Святошинський район Києва (відео)

Окупанти знову обстріляли Святошинський район Києва (відео)
Столичні правоохоронці документують наслідки ворожого обстрілу у Святошинському районі
фото: Нацполіція

Внаслідок обстрілу пошкоджено десятки приватних будинків, автомобілі, торгівельне приміщення

У п’ятницю, 18 березня, російські окупанти обстріляли Святошинський район Києва. Жертв немає. Про це повідомляє Нацполіція Києва.

За інформацією відомства, обстріл стався сьогодні о 17.00. Снаряд окупантів потрапив у двір одного із приватних житлових будинків, внаслідок чого пошкоджено житло мирних людей.

У Київській міській прокуратурі уточнили, що внаслідок обстрілу постраждали десятки будинків мирних мешканців. Також було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

За даними слідства, 18 березня 2022 року збройні сили РФ, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, вдруге за добу обстріляли з важкої артилерії територію Святошинського району столиці, а саме житлових кварталів.

Внаслідок обстрілу пошкоджено десятки приватних будинків, автомобілі, торгівельне приміщення.

Наразі на місці події працюють правоохоронці та рятувальники. За попередніми даними, жертв немає. Інформація щодо постраждалих, а також масштаби руйнувань уточнюються.

17 березня російські окупанти обстріляли Святошинський район Києва. В Офісі генпрокурора повідомили, що в результаті ракетного обстрілу загинула одна людина, троє постраждали, зокрема дитина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: