Під Києвом поліція затримала автомобіль із заручником у салоні (фото, відео)

Під Києвом поліція затримала автомобіль із заручником у салоні (фото, відео)
Поліцейські зупинили мікроавтобус «Фольксваген» з метою перевірки документів
Фото: Нацполіція

Після зупинки мікроавтобуса правоохоронці почули крики про допомогу

У вівторок, 18 грудня, під час відпрацювання на КПП «Березань» автодороги Київ-Харків поліцейські Київщини зупинили мікроавтобус «Фольксваген» з метою перевірки документів. З салону правоохоронці почули крики про допомогу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Під час огляду автомобіля з’ясувалося, що, окрім водія, в машині перебувають троє чоловіків. Один з них був з тілесними ушкодженнями.

Під час спілкування потерпілий повідомив, що його викрали в місті Суми, били та везли в невідомому напрямку, вимагаючи нібито повернути борг. 

Під час огляду машини поліцейські виявили та вилучили короткоствольну та автоматичну зброю.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, встановлюються всі обставини. 

За даним фактом поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Троє зловмисників затримані та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіки віком від 42 до 63 років уродженці Рівненської області. Поліція перевіряє їх на причетність до аналогічних злочинів. Затриманим загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що з 9 грудня на території шести районів та чотирьох міст Київщини тривають профілактичні заходи з метою запобігання вчиненню правопорушень та стабілізації криміногенної ситуації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: