Під Раду привезли Land Rover, який згорів майже дотла (фото)

Під Раду привезли Land Rover, який згорів майже дотла (фото)
8 листопада керівник ГО  «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич спалив свій Land Rover на знак протесту
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Євробляхери вимагають скасування законопроектів №8487 і №8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості

Власники автомобілів на єврономерах привезли під Верховну Раду на свою акцію протесту рештки автомобіля Land Rover, який його власник - керівник ГО  «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич - спалив 8 листопада.

Автомобіль стоїть на платформі вантажівки на вулиці Грушевського біля будівлі парламенту.

Нагадаємо, Ярошевич спалив свою автівку на знак протесту проти ухвалених Верховною Радою законів щодо розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.

Як повідомляв «Главком», сьогодні у зв’язку мітингом «євробляхерів» вулицю Грушевського перекрито для транспорту. Поліція закрила ділянку вул. Грушевського від вул. Шовковичної до Будинку офіцерів.

Нагадаємо, «євробляхери» розпочали акцію протесту біля Верховної Ради, у зв’язку з чим рух транспорту в урядовому кварталі ускладнено.

Як заявила громадська організація «АвтоЄвроСила», «акції громадянської непокори будуть безстроковими і відбуватимуться до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були ухвалені без урахування вимог громадськості, зокрема – про скасування коефіцієнта віку в розрахунку вартості акцизу».

Читайте також матеріал: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: